Taco med svinefilet og salsa verde

Lag egen saus til tacoen.

Ingredienser

Taco med svinefilet

  • 5-600 g Svin indrefilet
  • 2 stk Grønne paprikaer
  • 0,5 ts Chilipulver
  • 1 ts Flaksalt
  • 1 ts Tørket oregano
  • 1 ts Paprikapulver
  • 1 stk Rød chili
  • 2 stk Lime
  • Tortilla Fullkorn Eldorado
  • Drømmelett

Salsa verde

  • 1 stk Rød Chili
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 neve Frisk koriander
  • 4 ss Olivenolje
  • 1 stk Lime
  • 1 klype Salt

Slik gjør du

  1. Skjær svinefileten i ca. 2 cm. tykke skiver og paprikaen i grove båter. Legg det i en plastpose.
  2. Bland sammen chilipulver, salt, oregano og paprikapulver, hell det i og rist alt godt sammen.
  3. Stek paprikaen til den er myk og svinekjøttet på høy varme i ca. 2-4 minutter på hver side.
  4. Server tacoene i tortillalefser med et par stykker svinefilet, litt paprika, Drømmelett og salsa verde.
  5. Finhakk chili, hvitløk og koriander og bland det sammen med olje, saften av én lime og en klype salt.