Taco med grillet svinefilet og salsa verde

Taco med grillet svinefilet og salsa verde

Lag taco på grillen!

Ingredienser

Taco med grillet svinefilet og salsa verde

  • 5-600 g Svin indrefilet
  • 2 stk Røde paprika
  • 0,5 ts Chilipulver
  • 1 ts Flaksalt
  • 1 ts Tørket oregano
  • 1 ts Paprikapulver
  • 2 stk Røde chili
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 stk Sjalottløk
  • 1 neve Frisk mynte
  • 1 neve Frisk koriander pluss litt til servering
  • 4 ss Olivenolje
  • 3 stk Lime
  • 1 pk Tortilla
  • Drømmelett

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen. Skjær svinefileten i skiver på ca. 2 cm. tykkelse og paprikaen i grove båter (for tynne skiver vil falle ned i grillen). Legg det i en plastpose. Bland sammen chilipulver, salt, oregano og paprikapulver, hell det i og rist alt godt sammen.
  2. Grill paprikaen til den er myk og kjøttet i ca. 2-4 minutter på hver side over direkte varme. Finhakk én chili, hvitløk, mynte og koriander og bland det sammen med olje, saften av én lime og en klype salt.
  3. Server tacoene i tortillalefser med et par stykker svinefilet, litt paprika, Drømmelett og salsa verde. Topp med tynne skiver av chili og legg ved noen limebåter.