Wok med grønnsaker,  strimlet svinekjøtt,  ingefær og kokos

Wok med grønnsaker, strimlet svinekjøtt, ingefær og kokos

Lag en kjapp, sunn og kjempegod wok til middag!

Ingredienser

Wok med grønnsaker, strimlet svinekjøtt, ingefær og kokos

  • 1 pakke Billig middag for en strimlet svinekjøtt med ingefær og kokos
  • 1 porsjon Boil-in-bag jasminris
  • 2 ss raps- eller olivenolje
  • 0,5 stk rødløk
  • 0,5 stk paprika
  • 1 stk gulrot
  • 0,25 stk brokkoli
  • 2 ss rød curry-pasta
  • 0,5 boks lett kokosmelk
  • 1 liten neve frisk koriander

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning på pakken.
  2. Varm opp 1 ss olje i en panne eller wok på middels til høy varme og stek kjøttet til det nesten er gjennomstekt. Legg det til side.
  3. Skjær rødløken, paprikaen og gulroten i tynne skiver og del brokkolien opp i små buketter. Tilsett 1 ss olje i pannen dersom det trengs og stek grønnsakene til de så vidt er litt myke. Legg dem sammen med kjøttet.
  4. Skru ned varmen til middels, stek curry-pastaen i et minutt og tilsett kokosmelken, kjøttet og grønnsakene. Server med ris og grovhakket koriander.