Ytrefilet av svin med gresk salat

Ytrefilet av svin med gresk salat

Grillmiddag med greske vibber.

Ingredienser

Ytrefilet av svin med gresk salat

  • 1 pk Billig middag for 1, Svin ytrefilet middelhavsmarinert eller peppermarinert
  • 2 store Tomater
  • 0,5 stk Grønn paprika
  • 1 0,25 stk Agurk
  • 1 stk Sjalottløk
  • 1 ts Hvitvinseddik
  • 1 klype Flaksalt
  • 1 klype Nykvernet pepper
  • 50 g Apetina
  • 0,5 ts Tørket oregano

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen. Grill kjøttet over direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Ikke snu det før det lett slipper risten - du ønsker en god stekeskorpe.
  2. Skjær tomater, paprika og agurk i grove biter og snitt sjalottløken fint. Legg det i en liten bolle med oliven, 1 ss olje, eddik, salt og pepper og vend det sammen. Topp med skiver av Apetina, resten av oljen og timian strødd over. Server sammen med kjøttet.