Asiatisk bolognese med grønnsaker og nudler
En smakfull og asiatisk vri på den tradisjonelle bolognese.
Slik gjør du
-
Finhakk gulrøtter, purre, hvitløk og chili. Stek alt på høy varme i en stor gryte med litt olje til det blir mykt og har fått farge. Skjær paprika i strimler og ha dem i sammen med krydderet. Rør godt og ta gryten av varmen. Varm en annen panne med litt olje og stek kyllingkjøttdeig på middels varme til den er gjennomstekt. Ha kjøttet over i gryten med grønnsaker og krydder. Tilsett kokosmelk og vann. La det koke opp, ha i smuldret buljong. Småkok i ca 10-15 minutter.
-
I mellomtiden tilbereder du nudler eller ris etter anvisning på pakken.
-
Ha til slutt i saften av en lime og rør om. Server gryta i dype skåler med ris eller nudler. Dryss over litt fersk koriander ved servering.