Ingredienser
-
2
pakker
Varmrøkt laks, 2x125gr i bit
-
225
gr
Blomkåli bukett
-
1
fedd
Hvitløk
-
1
dl
Melk
-
1
dl
Fløte
-
2
dl
Soltørkede tomater
-
Basilikum, fersk
-
Dill, fersk
-
3
ss
Olivenolje
-
0,5
Sitron, saft
-
Salt
-
Pepper
-
350
gr
Tagliatelle eller spaghetti
-
Parmesan til servering
Slik gjør du
-
Kok opp blomkål med et knust hvitløksfedd i melk og fløte, ha det i en mikser og bland med et par spiseskjeer olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hold varmt.
-
Bryt laksefileter i store biter, bland med soltørket tomat og hakkede urter i en bolle. Ha i 2 ss olivenolje, sitronsaft og en klype salt.
-
Kok pasta etter anvisning på pakken og sil av vannet. Bland blomkålsaus i pastaen, varm forsiktig til det koker, ha i fisk- og tomatblandingen til slutt. Sett på lokk og la det koke opp sakte i ca 2-3 minutter til fisken blir varm. Server gjerne pastaen med grovt revet parmesan.