Panert sei med kremet limepasta og ferske grønnsaker

Fiskemiddag? Denne oppskriften kan hele familien like.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 2 pk panert sei
  • 4 psj fullkornspasta
  • 1 stk Lime
  • 2 dl Creme Fraiche
  • Salt
  • Pepper
  • 0,3 stk Brokkoli
  • 1 pose Sukkererter
  • 50 gr ruccola
  • 4 stilker vårløk
  • smør eller olje til steking

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Ha crème fraîche i en kjele og kok opp på lav varme. Tilsett skall og saft fra en lime. Bruk en rasp eller et zestjern til skallet. Saltes og pepres etter smak.
  3. Stek fisken i olje eller litt smør etter anvisning på pakken, til den får fin farge og er varm.
  4. Rasp brokkoli grovt på en tallerken. Når pastaen er klar, siler du av vannet og heller den i limesausen. Tilsett raspet brokkoli og vend pastaen godt i sausen.
  5. Finhakk vårløk og sukkererter.
  6. Server fisken på limepastaen og topp med grønnsaker og koriander eller ruccolasalat.