Tagliatelle med spinat

Gir deg masse kalsium fra osten, og protein fra både ost og egg.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 psj tagliatelle
  • 3 stk egg
  • 3 dl revet ost
  • 0,5 dl melk eller fløte
  • 3 ss rapsolje
  • 1 stk purre
  • 1 pose babyspinat
  • 1 fedd hvitløk
  • salt
  • pepper
  • basilikum

Slik gjør du

  1. Kok opp vann til pasta.
  2. Bland sammen egg, ost og melk. Varm olje i en stor stekepanne. Strimle purre og ha i pannen sammen med spinat og presset eller finhakket hvitløk.
  3. Kok pasta. Når pastaen er klar, heller du av vannet og har den i stekepannen sammen med grønnsakene. Hell over eggeblandingen og bland alt lett sammen. Smak til med salt, grovkvernet sort pepper og fersk basilikum.
  4. Tips: Noen gode tomater passer godt som friskt tilbehør til denne retten.