Tagliatelle med valnøttsaus, spinat og timian

Bytt gjerne ut smøret med olje for en sunnere variant.

Ingredienser

  • 4 porsjoner Tagliatelle
  • 20 g Smør
  • 3 stk Sjalottløk
  • 2 dl Valnøtter
  • 1 boks lett Créme fraîche
  • 1 poser Babyspinat
  • 0,5 stk Sitron (kun saften)
  • Salt og pepper
  • 1 dl revet Grana padano
  • 1 neve Timian

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Varm smør i en stor panne. finhakk sjalottløk og valnøtter, og stek det i smøret til løken blir myk. Ha i Creme fraiche og la det koke opp. Grovhakk spinat og tilsett i pannen sammen med sitronsaft.
  3. Rør godt sammen og smaksett med salt og pepper. Server med nykokt tagliatelle og litt revet ost. Pynt med frisk timian.