Carbonara med kjøttboller

Carbonara med kjøttboller

Denne middagen tar deg 20 minutter å lage.

Ingredienser

  • 400 g Folkets rå kjøttboller med salt og pepper
  • 4 porsj. Fullkornsspaghetti
  • 10 g Smør
  • 1 pose Frosne, grønne erter. Tinte.
  • 3 stk Eggeplommer
  • 2 dl Revet Grana padano
  • 0,5 ss Dijonsennep
  • 2 ss Olivenolje
  • Salt og pepper
  • Revet Grana padano til servering

Slik gjør du

  1. Kok pasta og stek kjøttboller etter anvisning på pakkene. Smelt smør og stek kjøttbollene i ca.15 min. Ha i ertene sammen med kjøttet noen minutter til slutt.
  2. Pisk sammen eggeplommer, ost, sennep og olje. Smak til med salt og pepper.
  3. Ha den nykokte pastaen i bollen med eggeblandingen. Tilsett kjøttboller og erter og bland alt godt sammen. Server med litt revet ost.