Ingredienser
-
400
g
karbonadedeig
-
olivenolje til steking
-
1
stk
løk
-
1
fedd
hvitløk
-
1
st
gulrot
-
2
pk
tomater hakkede
-
1
ss
oregano
-
2
ts
paprikapulver
-
2
stk
laurbærblader
-
2
ss
tomatpure
-
2
dl
vann
-
salt og sort pepper
-
500
g
spaghetti
-
1
stk
mozzarella
-
1
neve
frisk timian
-
1
ss
olivenolje
-
salt og pepper
Slik gjør du
-
Ha olje i en stor gryte eller dyp stekepanne og varm godt opp. Stek karbonadedeigen i to omganger for best resultat. Bruk en gaffel eller stekespade for å dele den opp. Tilsett grovhakket løk, finhakket hvitløk og la det surre til løken er myk.
-
Tilsett gulrot skåret i biter, hakkede tomater, krydder, tomatpuré og vann. Rør godt og la det småkoke i ca 15-20 minutter under omrøring.
-
Kok pasta i henhold til anvisning på pakken mens sausen koker. Strø over frisk timian, mozzarella i biter og olivenolje rett før servering.