-
Forvarm ovnen til 200 grader og gjør klar en stor, ildfast lasagneform.
-
For å lage den hvite sausen starter du med å smelte smøret i en kjele på middels varme. Visp inn melet så du har en liten deig. Sørg for at det ikke brenner seg på dette tidspunktet, dette går fort. Hell i ca 1 dl av melken og visp godt så alle klumper er rørt ut. Tilsett resten av melken gradvis mens du rører ut alle klumper. Krydre med salt, hvitt pepper og muskat og la den småkoke i 5 minutter til den tykner.
-
Skjær squash og aubergine i tynne skiver.
-
Når du skal anrette lasagnen i formen legg et lag med skivede grønnsaker for hvert lag med pasta. Tilsett et lag hvit saus oppå hvert lag av pastaplater, sørg for at det er jevne lag. Server den ferdige lasagnen med en stor neve ruccola og ferskt brød.
-
Tilbered lasagnen etter anvisning på pakken. La gjerne lasagnen hvile ca 15 minutter etter du har tett den ut av ovnen.
-