Lasagne med grønnkålsalat

Det tar ikke mer enn 15 minutter å få ferdig denne gode middagsretten.

Ingredienser

Lasagne med grønnkålsalat

  • 1 pk Toro Lasagne
  • 1 neve Hasselnøtter
  • 1 pk Grønnkål
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 ss Eplesidereddik
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 0,5 ts Nykvernet pepper
  • 1 stk Eple

Slik gjør du

  1. Varm opp lasagnen etter anvisning på pakken.
  2. Rist hasselnøttene til den brune hinnen sprekker i en tørr stekepanne på middels varme. Gni av hinnen og grovhakk nøttene.
  3. Riv av de tykke stilkene på grønnkålen og legg bladene i en stor bolle. Hell over olje, eddik, salt og pepper og masser bladene til de har blitt myke.
  4. Skjær eplet i skiver, deretter i tynne staver og ha dem i sammen med nøttene. Vend salaten forsiktig sammen og server sammen med lasagnen.