Ingredienser
Lasagne med grønnkålsalat
-
1
pk
Toro Lasagne
-
1
neve
Hasselnøtter
-
1
pk
Grønnkål
-
2
ss
Olivenolje
-
1
ss
Eplesidereddik
-
0,5
ts
Flaksalt
-
0,5
ts
Nykvernet pepper
-
1
stk
Eple
Slik gjør du
-
Varm opp lasagnen etter anvisning på pakken.
-
Rist hasselnøttene til den brune hinnen sprekker i en tørr stekepanne på middels varme. Gni av hinnen og grovhakk nøttene.
-
Riv av de tykke stilkene på grønnkålen og legg bladene i en stor bolle. Hell over olje, eddik, salt og pepper og masser bladene til de har blitt myke.
-
Skjær eplet i skiver, deretter i tynne staver og ha dem i sammen med nøttene. Vend salaten forsiktig sammen og server sammen med lasagnen.