Ovnsbakt tortelloni med spekemat og mozzarella

Ovnsbakt tortelloni med spekemat og mozzarella

Denne gratinerte pastaretten kan elskes av både store og små.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. Kok opp melken i en kasserolle. Ta den av platen og tilsett revet ost og crème fraiche. Smak til med salt og pepper.
  2. Grovhakk basilikum.
  3. Ha noen skjeer hakkede tomater i bunnen av en ildfast form og hell over litt av ostesausen. Legg på et lag med tortelloni, et lag hakket basilikum og et lag salami. Fortsett i samme rekkefølge til det er slutt på ingrediensene.
  4. Topp til slutt med delte cherrytomater og mozzarella i små biter. Drypp over ett par spiseskjeer olivenolje.
  5. Gratiner i ovnen i ca. 25-30 minutter. Topp med friske basilikumblader og server med en gang.