Pasta med brødsmuler, erter, asparges og ruccula
Kos deg med denne spagettiretten til middag i dag.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Pasta med brødsmuler, erter, asparges og ruccula
- Kok spagettien etter anvisning på pakken.
- Varm oljen i en panne på middels til høy varme. Kjør brødet til smuler i en foodprosessor og legg dem i pannen sammen med finhakket hvitløk og en klype salt. Stek til smulene er gylne og sprø.
- Brekk eller skjær av endene på aspargesene og skjær stilkene i tynne, diagonale skiver. Et minutt før pastaen er ferdigkokt, legger du i aspargesene og ertene. Hell av vannet.
- Tilsett saften og skallet av sitronen, rucculaen, brødsmulene og en god klype salt og pepper. Vend alt godt sammen og server toppet med revet Grana Padano og litt ekstra olivenolje.