-
Kjør sammen spinat, grovhakket hvitløk, pinjekjerner, olje og revet Grana Padano med en stavmikser. Smak til med salt. Ha i sitronsaften rett før servering, så holder den fine grønnfargen seg.
-
Varm en stekepanne og ha i litt olje.
-
Krydre kyllingen med en klype salt og pepper og stek den i ca. 3 minutter på hver side, slik at den får stekeskorpe. Etterstek 10-14 minutter på lav varme. Steketid avhenger av størrelsen på fileten, bruker du steketermometer er den ferdig når den er 65°C. La den så hvile før servering.
-
Riv blomkålen på et rivjern og kok pastaen etter anvisningen på pakken. Ha så pastaen over i en panne (eller bruk kjelen du kokte pastaen i) og vend inn blomkål og pesto.
-
Varm det forsiktig opp og server toppet med kyllingen skåret i skiver, litt ruccula og noen dråper olivenolje.