Ingredienser
Pasta med ovnsbakt brokkoli og chèvre
-
1
stk
Hel hvitløk
-
1
stk
Stor brokkoli
-
3
ss
Olivenolje pluss ekstra til servering
-
Salt
-
Penne pasta
-
200
g
Chèvre
-
Nykvernet pepper
Chilihonning
-
2
ss
Honning
-
2
ss
Hvitvinseddik
-
1
ts
Finhakket chili
-
Saften av en lime
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 200 grader.
Del hvitløken i to på tvers med skallet på og skjær brokkolien i små buketter. Stilken deler du i grove biter. Legg alt på et stekebrett, hell over olje og et par klyper salt. Vend det sammen og fordel utover brettet. Stek i ovnen i ca. 30 min, til brokkolien så vidt er brunet i kantene og hvitløken er gyllen.
-
Bland sammen ingrediensene til chilihonningen og sett den til side.
-
Kok pastaen etter anvisning på pakken og hell av vannet.
Klem de myke hvitløksfeddene over pastaen sammen med chèvren revet i biter og den stekte brokkolien. Vend alt sammen og fordel det på tallerkenene.
Hell over chilihonning, litt ekstra olivenolje, salt og nykvernet pepper.