Pasta med spicy tomatsaus, laks, koriander og pinjekjerner

Lag laksepasta med spicy saus til middag.

Ingredienser

Pasta med spicy tomatsaus, laks, koriander og pinjekjerner

  • 500 g Laksefilet
  • 1 liten Løk
  • 2 fedd Hvitløk
  • 1 stk Selleristang
  • 2 stk Chili
  • Olivenolje
  • Salt
  • 1 pk Hakkede tomater
  • 2 pk Fersk spagetti
  • 10 stk Romantica-tomater
  • Balsamico eddik
  • 1 neve Frisk koriander
  • 4 ts Ristede pinjekjerner

Slik gjør du

  1. Finhakk løk, hvitløk, selleri og chili. Fres alt i en vid kjele i litt olivenolje og ha på litt salt.
  2. Tilsett hakkede tomater og la det småkoke i ca. 10 minutter.
  3. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  4. Kutt laksen i biter, dryss litt salt over og la den hvile i ca. 10 minutter i romtemperatur. Del tomatene i to og bland inn i pastasausen.
  5. Smak til med litt balsamicoeddik og salt. Gi sausen et raskt oppkok, skru av varmen, ha i fiskebitene og sett på et lokk. La fisken trekke i 2-3 minutter.
  6. Server med nykokt pasta, hakket koriander og pinjekjerner.