Pastasalat med tacovri

Denne oppskriften gir en sunnere vri på en klassisk hverdagsfavoritt.

Ingredienser

  • 1 pk Kjøttdeig med grønnsaker
  • 2 porsjoner Fullkornspasta
  • 1 stk Gul løk
  • 2 fedd Hvitløk
  • 0,5 ss Cumin
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 stk Rød paprika
  • 2 stk Store tomater
  • 1 stk Blomkål
  • Litt frisk koriander til servering
  • 2 dl Lettrømme til servering

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Varm en stekepanne med litt olje. Grovhakk løk og hvitløk. Stek løken sammen med kjøttdeig med grønnsaker. Ha i cumin, salt og pepper.
  2. Hakk paprika og tomater i mindre biter. Rasp blomkålen rå. Ha alle grønnsaker i en bolle sammen med pastaen og bland godt sammen. Ha i kjøttfyllet til slutt og server med litt frisk koriander og en klatt rømme.