Ingredienser
-
1
pk
Kjøttdeig med grønnsaker
-
2
porsjoner
Fullkornspasta
-
1
stk
Gul løk
-
2
fedd
Hvitløk
-
0,5
ss
Cumin
-
Salt og pepper etter smak
-
1
stk
Rød paprika
-
2
stk
Store tomater
-
1
stk
Blomkål
-
Litt frisk koriander til servering
-
2
dl
Lettrømme til servering
Slik gjør du
-
Kok pasta etter anvisning på pakken. Varm en stekepanne med litt olje. Grovhakk løk og hvitløk. Stek løken sammen med kjøttdeig med grønnsaker. Ha i cumin, salt og pepper.
-
Hakk paprika og tomater i mindre biter. Rasp blomkålen rå. Ha alle grønnsaker i en bolle sammen med pastaen og bland godt sammen. Ha i kjøttfyllet til slutt og server med litt frisk koriander og en klatt rømme.