Penne-pasta med brokkoli og pølserester

Penne-pasta med brokkoli og pølserester

Pølserestene bruker du i denne pastaretten.

Ingredienser

Penne-pasta med brokkoli og pølserester

  • Pølserester
  • 4 porsjoner Penne-pasta
  • 1 stk Brokkoli
  • 3 ss Solsikkekjerner
  • 3 ss Olivenolje
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 1 ts Nykvernet pepper
  • 0,5 stk Sitron
  • 75 g Grana Padano, pluss ekstra til servering

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Skjær brokkolien i små buketter og kok dem sammen med pastaen det siste minuttet av koketiden. Hell av kokevannet og legg pastaen og brokkolien tilbake i kjelen.
  3. Rist solsikkekjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme og ha dem i.
  4. Skjær pølsene i terninger og varm dem i pannen sammen med 1 ss olje. Legg dem i kjelen sammen med 2 ss olivenolje, salt, pepper, saften og skallet av sitronen og revet Grana Padano.
  5. Vend alt godt sammen, smak til med salt og server toppet med litt ekstra Grana Padano.