Purre- og soppcarbonara

Purre- og soppcarbonara

Rund og smakfull pastarett på kun 20 minutter.

Ingredienser

  • 1 pakke Spaghetti
  • 1 stk Eggeplomme
  • 10 gram Revet parmesan
  • 0,5 dl Fløte
  • 1 Salt og pepper
  • 1 pakke Champignon
  • 1 stk Purre
  • 3 fedd Hvitløk
  • 1 ss Smør
  • 1 pakke Bladpersille
  • 2 dl Valnøtter

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Bland sammen eggeplommer, parmesan og fløte. Spar litt ost til servering! Smak til med salt og sort pepper.
  2. Skjær sopp i tynne skiver. Vask og del purren i lange strimler. Finhakk hvitløken. Stek grønnsakene myke i litt smør. Bland den nykokte pastaen med eggeblandingen og ha i grønnsakene. Bland godt sammen og server med urter, parmesan og valnøtter.