Tagliatelle med italienske kjøttboller

Tagliatelle med italienske kjøttboller

Denne middagen tar deg bare 20 minutter å lage.

Ingredienser

  • 400 g Folkets rå italienske kjøttboller
  • 4 porsj. Tagliatelle
  • 3 fedd Hvitløk
  • 0,5 dl God olivenolje
  • 1 eske Cherrytomater
  • 1 pk Hakkede tomater
  • 0,5 stk Sitron, revet skall og saft
  • 0,5 ts Salt
  • Kvernet pepper
  • 1 klype Sukker
  • 1 neve Fersk basilikum
  • 50 g Parmesan

Slik gjør du

  1. Kok pasta og stek kjøttboller etter anvisning på pakkene.
  2. Skrell og knus hvitløk. Varm olivenolje i en kjele og ha i hvitløk og hele ferske cherrytomater. La det surre i gryten en liten stund. Hell på vann og hakkede tomater. Smak til med revet sitronskall, sitronsaft, salt, pepper og litt sukker. Legg kjøttbollene ned i tomatsausen og la det småkoke forsiktig i 15 minutter.
  3. Server med nykokt pasta, basilikum og revet parmesan.