-
Gjør klar grillen. Du kan enten grille pizza rett på risten eller på en pizzastein, ev. en støpejernpanne. Legg på steinen når du begynner å varme opp grillen, så forhindrer du at den sprekker. Grillen skal være 230 til 250 grader, med middels høy varme på sidene og lav varme i midten. Grill pizzaen under lokk.
-
Mens du venter på grillen tilbereder du toppingen. Finhakk hvitløken og grovhakk basilikumen.Rør det sammen med crème fraîche og smak til med litt salt.
-
Krydre entrecôten med salt og pepper og grill den over direkte varme i 1-2 minutter på hver side. La den hvile og skjær den i tynne skiver.
-
Masser inn grønnkålen med olje og en klype salt til fibrene er brutt ned og den har myknet. Vend inn tomater delt i to og saften av sitronen.
-
Smør crème fraîche-blandingen utover bunnene, strø på mozzarella og grill pizzaene, en og en under lokk, til osten har smeltet og bunnen er sprø og gyllen i fargen.
-
Fjern den fra grillen og topp med entrecôteskiver, salat, rucculablader, grove Apetina-smuler og en klype salt og pepper.