Sprø pizzapannekaker

Sprø pizzapannekaker

Pizzapannekaker kan lages i mange forskjellige varianter.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Sprø pizzapannekaker

  1. Forvarm ovnen til 250 grader. Rør sammen ingrediensene til pannekaken, bortsett fra oljen.
  2. Varm en stekepanne (som tåler stekeovnen) med oljen og ha i en god øse med røre. Spre den godt ut og la den stå til den setter seg litt i bunnen.
  3. Sett hele pannen inn i ovnen og stek i 5 minutter før du snur den og steker den i ca. 5 minutter til. Ta den så ut. Fortsett med ønsket topping.

Topping med blomkål, squash, pesto og tomat

  1. Riv blomkål på et rivjern og bland med pesto. Spre utover pannekaken. Skjær squash i skiver og legg oppå.
  2. Hell over 1 ts olivenolje og stek i ytterligere 7-8 minutter. Ta pannekaken ut.
  3. Del tomater i 4 og fordel utover. Ha over revet grana padano, litt flaksalt, pepper, litt olivenolje og fersk basilikum og server.

Topping med søtpotet, mozzarella og avokado

  1. Skrell søtpoteten og skjær den i tynne skiver, riv mozzarellaen i biter og bryt opp Apetinaen. Legg dem om hverandre på pannekaken og sett panna tilbake i ovnen.
  2. Ta den ut etter 7-10 minutter og anrett med skivet avokado, pinjekjerner, timian, fersk kvernet pepper og litt flaksalt. Press litt limejuice over rett før servering.