Asiatisk nudelsalat med laks og grønnsaker

Ingredienser

Asiatisk nudelsalat

  • 1 pk laksefilet uten skinn
  • 0,5 dl sesamfrø
  • 2 ss Olivenolje
  • 0,5 stk rød chili
  • 1 cm Ingefær
  • 3 ss soyasaus
  • 1 stk Lime (saften av)
  • Pepper
  • 2 pk Nudler
  • 1 stk Paprika
  • 4 stilker vårløk
  • 1 pose Reddiker

Slik gjør du

  1. Skjær laksen i terninger. Bland sammen olivenolje og sesamfrø i en bolle. Tilsett lakseterninger og bland godt sammen i en bolle. Kok opp vann og legg i nudlene. Noen minutter er nok. Se pakningsinfo.
  2. Skrell og rasp ingefær fint. Finhakk chili uten frø. Bland dette sammen med soyasaus og saft fra 1 lime. Vask reddiker og skjær dem i tynne skiver. Kutt paprika i tynne båter og vårløk i ringer. Bland sammen grønnsaker med nudler og soyablandningen. Stek fisken i en ildfast form i ca. 5 min. på 180 grader. Server den lune nudelsalaten med laks på toppen.