Ingredienser
-
1
Grønt eple
-
0,3
Purre
-
200
g
Hodekål
-
2
dl
Druer røde
-
1
neve
Basilikum
-
0,5
dl
Solsikkekjerner
-
0,5
dl
Gresskarkjerner
-
0,3
Chili
-
4
dl
Kokt kald quinoa
-
1
Lime
-
2
ss
Olivenolje
-
Salt
-
Pepper
-
1
blokk
Fetaost
Slik gjør du
-
Grovhakk eple. Lag tynne strimler av purre og hodekål. Del druene i to. Ha alt i en bolle. Tilsett basilikumblader (spar noen til pynt), solsikkekjerner og gresskarkjerner. Fjern frøene og finhakk chili. Bland chili og quinoa (varm eller kald) godt inn i salaten og ha over saften av en lime, olivenolje, salt og pepper. Bryt feta i større biter og ha på toppen med basilikumblader til pynt.
-
Tips: Dersom du ønsker et magrere alternativ kan du bruke mager cottage cheese istedenfor fetaost eller eventuelt en blanding.