Asiatisk bønnesalat

Asiatisk bønnesalat

Lag en asiatisk bønnesalat og spis den som nydelig vegetarrett eller tilbehør til kjøtt eller fisk.

40-60 min
Middels

Slik gjør du

Asiatisk bønnesalat

  1. Varm opp oljen i en stekepanne over middels høy varme.
  2. Stek pinjekjernene til de er gylne og løft dem over på et tørkepapir – spar på oljen i pannen. Vend pinjekjernene inn med paprikapulver slik at alle blir godt dekket.
  3. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann og kok bønnene i maks 5 minutter – etter 2-3 minutter tilsetter du ertene. Hell av vannet og sett dem til side.
  4. Finhakk løk og hvitløk. Surr løken i pannen med olje over middels varme i 5-10 minutter. Tilsett hvitløken og stek i ytterligere 30 sekunder.
  5. Tilsett bønnene, krydre med salt og pepper og stek til de er gjennomvarme.
  6. Server toppet med pinjekjerner og sitronsaft.