Grillet kyllingsalat
Denne kyllingsalaten er like god til middag som til lunsj.
Slik gjør du
-
Start med å skjære hjertesalaten og sitronen i to. Vask de godt om det er behov for det.
-
Skjær kyllingbrystene på langs så du får mest mulig flate bryst. Krydre kylling ved å gni inn brystet med et hvitløksfedd, salt og pepper, ha så på litt olje før steking.
-
Legg brystene på varm grill og grill ca. 1,5 min på den ene siden, snu den og grill 1,5 minutt på andre siden også samtidig som du legger på hjertesalat og sitron. Ta alt av samtidig når det har gått tilstrekkelig med tid, kyllingen er gjennomstekt og hjertesalaten har fått litt farge og blitt varm. Sitronen kan ligger på grillen til du skal bruke den, men husk å skru av varmen.
-
Skjær sjalottløken i småbiter ca. 2 x 2 mm. Ha i en skål og bland med eddik og tomater i båter.
-
Bland sammen ingrediensene til dressingen ved å enkelt røre de sammen i en skål.
-
Skjær kylling i skiver, og salaten i to en gang til. Ha litt olivenolje, grillet sitronsaft og flaksalt på salaten. Anrett etter eget ønske.