Restesalat med fennikel, avokado og asparges

Restesalat med fennikel, avokado og asparges

De beste rettene lager du av rester.

20 min
Middels

Slik gjør du

Restesalat med fennikel, avokado og asparges

  1. Skjær fenniklene i løvtynne skiver på langs, gjerne med en mandolin. Brekk av endene på aspargesen og skjær stilkene i tynne, diagonale skiver. Skjær løken i tynne skiver.
  2. Legg alt i en stor salatbolle, sammen med restekjøtt skåret i strimler, finhakket persille, sitronsaft og finrevet sitronskall, olje og en klype salt og pepper.
  3. Del avokadoen i to, fjern stenen, løft ut fruktkjøttet med en skje og skjær det i fine skiver. Vend alt forsiktig sammen og smak til med salt og pepper. Avslutt med grovhakkede pistasjnøtter og tynne flak av Grana Padano skåret med en potetskreller.