Rødbet- og chevresalat
Rødbet- og chevresalat med kylling og bringebærvinaigrette er salat med det lille ekstra.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Kylling
- Gni inn kyllingen med salt og pepper og stek over middels høy varme i litt olje.
- La den hvile i 5 minutter før du skjærer den i fine skiver.
Dressing
- Kjør alle ingrediensene sammen til en jevn og fin dressing i en blender. Smak den til med salt og pepper.
Salat
- Del rødbetene i båter og vend dem inn med halvparten av dressingen.
- Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels lav varme og grovhakk eller knus dem.
- Skjær rødløken i tynne båter, på langs. Vend sammen babyleaf, rødbeter, og rødløk i en stor salatbolle.
- Bryt chevren i grove biter med fingrene og legg i.
- Topp med resten av dressingen, valnøtter og server sammen med kyllingen.