Rødbet- og chevresalat

Rødbet- og chevresalat

Rødbet- og chevresalat med kylling og bringebærvinaigrette er salat med det lille ekstra.

20 min
Middels

Slik gjør du

Kylling

  1. Gni inn kyllingen med salt og pepper og stek over middels høy varme i litt olje.
  2. La den hvile i 5 minutter før du skjærer den i fine skiver.

Dressing

  1. Kjør alle ingrediensene sammen til en jevn og fin dressing i en blender. Smak den til med salt og pepper.

Salat

  1. Del rødbetene i båter og vend dem inn med halvparten av dressingen.
  2. Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels lav varme og grovhakk eller knus dem.
  3. Skjær rødløken i tynne båter, på langs. Vend sammen babyleaf, rødbeter, og rødløk i en stor salatbolle.
  4. Bryt chevren i grove biter med fingrene og legg i.
  5. Topp med resten av dressingen, valnøtter og server sammen med kyllingen.