Salat med stekt kylling, grønnkålchips og vinaigrette

Ingredienser

  • 1 stk Kyllingbryst
  • 1 pk Hjertesalat
  • 1/2 pk Crispysalat
  • 1/2 ts Paprikapulver
  • 1/2 ts Chilipulver
  • 5 Cherrytomater
  • 1/4 pk Fetaost
  • Flaksalt

Grønnkålchips:

  • 3 blader Grønnkål
  • Olivenolje
  • Flaksalt

Vinaigrette:

  • 1 ts Dijonsennep
  • 1/2 Sjalottløk
  • 1 ts Sitronsaft
  • 2 ss Olivenolje

Slik gjør du

  1. Gni kyllingbrystet med paprikapulver, chilipulver og flaksalt. Stek det i en varm stekepanne med solsikkeolje, ca 1 minutt på hver side. La kyllingen hvile i 4-5 minutter.
  2. Riv grønnkålen i mindre blader og legg i en ildfast form. Ha over litt olivenolje og flaksalt etter smak. Stek på 140 grader i ca 20 minutter, til de er sprø.
  3. Finhakk sjalottløk og rør ingrediensene sammen.
  4. Riv salaten og legg den i en skål. Del tomatene i to, og ha dem i skålen sammen med fetaost. Kutt kyllingen i 3 biter og legg i midten av tallerkenen. Hell over vinaigrette og legg grønnkålchips på toppen