Ingredienser
-
1
stk
Kyllingbryst
-
1
pk
Hjertesalat
-
1/2 pk Crispysalat
-
1/2 ts Paprikapulver
-
1/2 ts Chilipulver
-
5
Cherrytomater
-
1/4 pk Fetaost
-
Flaksalt
Grønnkålchips:
-
3 blader Grønnkål
-
Olivenolje
-
Flaksalt
Vinaigrette:
-
1
ts
Dijonsennep
-
1/2 Sjalottløk
-
1
ts
Sitronsaft
-
2
ss
Olivenolje
Slik gjør du
-
Gni kyllingbrystet med paprikapulver, chilipulver og flaksalt. Stek det i en varm stekepanne med solsikkeolje, ca 1 minutt på hver side. La kyllingen hvile i 4-5 minutter.
-
Riv grønnkålen i mindre blader og legg i en ildfast form. Ha over litt olivenolje og flaksalt etter smak. Stek på 140 grader i ca 20 minutter, til de er sprø.
-
Finhakk sjalottløk og rør ingrediensene sammen.
-
Riv salaten og legg den i en skål. Del tomatene i to, og ha dem i skålen sammen med fetaost. Kutt kyllingen i 3 biter og legg i midten av tallerkenen. Hell over vinaigrette og legg grønnkålchips på toppen