Ingredienser
-
2
stk
Gulrøtter
-
0,5
dl
Vann
-
0,5
stk
Squash
-
1
stk
Løk
-
2
fedd
Hvitløk
-
0,5
stk
Stangseleri
-
1
boks
Hakket tomat (390g)
-
2
ts
Tomatpuré
-
2
ts
Balsamicoeddik
-
6
ss
Røde linser
-
3
ss
Hakkede valnøtter
-
Flaksalt
Slik gjør du
-
Finhakk løk og hvitløk og fres det i en bred kjele til det er blankt. Ha i litt salt og tomatpuré, la det steke i to minutter for å få ut råsmaken av tomatpureen.
-
Riv gulrot og squash, finhakk stangselleri og ha alt i kjelen. Ha i hakket tomat og vann. Kok i ca 20 minutter.
-
Ha i linser og smak til med salt.
-
Topp med hakkede valnøtter og revet parmesan. Serveres med fullkornspasta.