-
Skrubb blåskjellene. Ta bort skjegget og annen tang fra skjellet og kast knuste blåskjell. Dette er viktig.
-
Ta frem en stor gryte. Finhakk chili, hvitløk og sjalottløk. Varm smøret og ha løkblandingen i gryta. La det surre i noen minutter på medium varme så smakene setter seg.
-
Strimle gulrøtter og fennikel tynt og ha det oppi løkblandingen. La det også surre i noen minutter til løken er blank og myk.
-
Ha i eplejuice, kokosmelk og grønnsaksbuljong. La det koke opp og tilsett deretter blåskjellene. Legg på lokk. Når skjellene har åpnet seg er de ferdige, dette tar gjerne rundt 3-5 minutter men kan gå fortere så følg med. Blåskjell som ikke åpner seg må fjernes, og skal ikke spises.
-
Del opp lime i båter og pynt på toppen. Server blåskjellene varme med grovt brød, lime og frisk koriander.