Rekesalat med agurk, mynte og krutonger

Rask middag eller en deilig lunsj!

Ingredienser

Salat

  • 400 g rensede reker
  • 200 g babyspinat
  • 1 stk agurk
  • 1 potte mynte
  • 3 skiver godt brød

Vinaigrettedressing

  • 0,8 dl olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss dijonsennep
  • nykvernet sort pepper

Slik gjør du

  1. Legg rekene i en skål med spinaten over. Skrell agurken og del den på langs. Skjær bort frøene og del opp agurken i tynne skiver. Legg agurkskivene i skålen. Strø hakket mynte over agurken. Skjær brødet i terninger. Rist terningene lett i en stekepanne og legg dem i skålen.
  2. Bland ingrediensene til vinaigretten i et tomt syltetøyglass, sett på lokk og rist godt. Hell dressingen over ingrediensene i skålen, vend salaten og anrett på tallerkener.