Ingredienser
Du trenger
-
2
stk
pinsabrød
-
ferske reker
Mole:
-
2
stk
avokado
-
5
dl
frosne erter
-
2
ss
rømme
-
2
ss
olivenolje
-
1
stk
hvitløksfedd
-
0,5
potte
koriander
-
0,5
ts
havsalt
-
1
4-5 dråper tabasco
Løkpickles
-
3
dl
vann
-
1,5
dl
sukker
-
0,8
dl
eddik
-
2
stk
laurbærblad
-
0,5
ts
allehånde
-
5
stk
sjalottløk
-
1
5-6 knuste pepperkorn
Slik gjør du
-
Del og grav ut avokadoen og tin ertene. Miks alle ingredienser med en stavmikser, til en kremete guacamole. Smak til med salt og tobasco.
-
Kok opp vann, sukker og eddik med krydderet, avkjøl litt.
-
Skrell og skjær løk i tynne skiver. Ha i glass, hell over lake og sett kaldt i minst 1 time.
-
Grill pinsabrød, topp med erteguacamole, syltet løk og reker.