Chicken Sticks ingefær & hvitløk med sommersalat

Sticks er perfekt både som ventemat, hovedrett og tapas!

Ingredienser

Chicken Sticks ingefær & hvitløk med sommersalat og sprøtt dryss

  • 2 pk Chicken Sticks - ingefær & hvitløk
  • 1 boks Teriyakisaus
  • 2 bokser Soya og ingefær crunch
  • 200 g Vannmelon uten skall
  • 10 stk Jordbær
  • 1 stk Mango
  • 2 stk Vårløk
  • 500 g Kokt jasminris (kald)
  • Olje
  • Salt
  • 0,5 stk Lime
  • 1 pk Babyleaf miks
  • 0,5 potte Koriander

Slik gjør du

  1. Del melon, jordbær og mango i store biter på 2x2 cm, og finsnitt vårløken. Slå løs risen i en bolle med litt olje, slik at det ikke blir så mange store risklumper.
  2. Dryss over litt salt og limesaft, og vend inn melon, jordbær, mango og vårløk. Legg babyleafsalat og hakket koriander på toppen.
  3. Pensle kyllingen med litt olje og grill dem til de har fått en fin grillskorpe før de vendes. Grill dem litt på undersiden også, men la dem hvile på en del av grillen som ikke er så varm. Kjernetemperatur på kjøttet bør opp til 68 grader, la dem hvile to minutter, så trekker temperaturen opp til 70 grader. Pensle med teriyakisaus. Vær raus!
  4. Dryss på Soya & ingefærsmak crunchen slik at den sitter fast i sausen, og legg sticksen på salaten.