Chicken Sticks med grillet sommerkål

Sammen med asparges, søt currysaus og ristet løk & crunch får du en enkel middag full av spennende og gode smaker!

Ingredienser

Chicken Sticks med grillet sommerkål, asparges, søt currysaus og ristet løk & crunch

  • 2 pk Chicken Sticks - ingefær og hvitløk
  • 1 boks Søt currysaus
  • 0,5 stk Sommerkål
  • 5 stk Asparges
  • 2 ss Olje
  • 1 ss Sitronsaft
  • 1 ss Sesamfrø, ristede
  • 2 stk Vårløk, finsnittet
  • 1 boks Ristet løk & chili crunch

Slik gjør du

  1. Pensle kyllingen med litt olje og grill dem til de har fått en fin grillskorpe før de vendes. Grill dem litt på undersiden også, men la dem hvile på en del av grillen som ikke er så varm. Kjernetemperatur på kjøttet bør opp til 68 grader, la dem hvile to minutter, så trekker temperaturen opp til 70 grader. Hell over Søt currysaus.
  2. Del kålen slik at den henger fast i roten. Skjær av de nederste 4 cm av aspargesen. Gni dem inn med olje, og grill dem rundt hele, slik at de får en tydelig farge og grillsmak. De skal være litt sprø i midten.
  3. Legg kålen og aspargesen på en tallerken og skyv dem litt utover. Hell over sitronsaft, og spre over sesamfrø og hakket vårløk. Dryss over ristet løk & chili crunch.