Chicken Sticks med søt currysaus og sprek nudelsalat

Chicken Sticks med søt currysaus og sprek nudelsalat

Enklere middag kan du knapt lage. I tillegg er den både god og sunn!

Ingredienser

Chicken Sticks med søt currysaus, sprek nudelsalat og soya & ingefærcrunch

  • 2 pk Chicken Stickls - ingefær og hvitløk
  • 0,5 stk Brokkoli
  • Olje
  • Salt
  • 1 stk Søt paprika
  • 400 g Kokte eggnudler (lune)
  • 4 ss Knuste cashewnøtter
  • 2 ss Soyasaus
  • 1 boks Søt currysaus
  • 1 boks Soya & ingefærsmak crunch

Slik gjør du

  1. Pensle kyllingen med litt olje og grill dem til de har fått en fin grillskorpe før de vendes. Grill dem litt på undersiden også, men la dem hvile på en del av grillen som ikke er så varm. Kjernetemperatur på kjøttet bør opp til 68 grader, la dem hvile to minutter, så trekker temperaturen opp til 70 grader. Kylling er magert kjøtt så hvis det grilles for lenge kan det blir tørt.
  2. Del brokkolien opp i store biter. Gni den inn med olje og salt. Del paprikaen i to og fjern frøene. Grill brokkoli og paprika i 10 minutter, til de har fått en fin grillskorpe. De skal være litt faste inni.
  3. Hakk de grillede grønnsakene i mindre biter og bland dem med eggnudler, knuste cashewnøtter og soyasaus.
  4. Legg en god skje Søt currysaus oppå hver sticks, og dryss over Soya & ingefærsmak crunch og koriander.