Chili- og appelsinmarinerte svine-sticks med byggris og grillet ananas

Prøv svine-sticks med appelsin, granateple, ananas og byggris.

Ingredienser

Chili- og appelsinmarinerte svine-sticks med byggris og grillet ananas

  • 2 pk Sticks Svin Chili & appelsin
  • 1 beger Sticks Saus Korean BBQ
  • 1 beger Sticks Chilisaus
  • 1 beger Sticks Crunch Soya & ingefærsmak
  • 4 porsjoner Boil-in-Bag Middagsris Bygg
  • 2 stk Appelsiner
  • 4 ss Olivenolje
  • 1 pose Isberg Mix
  • 0,5 stk Ananas
  • 0,5 stk Granateple (ta kjernene ut avskallet)

Slik gjør du

  1. Tilbered byggrisen etter anvisning på pakken.
  2. Del appelsinene og skjær ut filentene. Klem saftene fra resten av appelsinskallet over byggrisen og vend inn sammen med et par skjeer olivenolje.
  3. Legg salaten utover et stort fat og dryss over avkjølt byggris.
  4. Skjær ananasen i tynne båter og pensle med olje.Grill dem gylne på begge sider.
  5. Grill Sticksene etter anvisning på pakken. Pensle dem med BBQ-saus og legg dem på toppen av salaten.
  6. Dandér appelsin, granateplefrø og ananas rundt. Hell litt chilisaus rundt omkring på salaten og kjøttet, topp med masse Crunch og server.