Chili- og appelsinmarinerte svine-sticks med nykål og grillede småpoteter

Prøv denne smakfulle retten med nykål og sticks.

Ingredienser

Chili- og appelsinmarinerte svine-sticks med nykål og grillede småpoteter

  • 2-3 pk Sticks Svin Chili & appelsin
  • 1 beger Sticks Saus Teriyaki
  • 1 beger Sticks Crunch Rømmesmak, løk & paprika
  • 1 stk Nykål
  • Ca. 50 g Smør
  • Salt
  • 1 pk Småpoteter med rosmarin
  • 2 ss Raps- eller olivenolje

Slik gjør du

  1. Del opp kålen i passe båter og damp den (ev. kok den i lettsaltet vann) til den er mør. Legg på en klatt smør på hver båt slik at den smelter ned i kålen og dryss over en klype salt.
  2. Pensle potetetene med olje og grill dem til de får fine grillmerker.
  3. Grill Sticksene etter anvisning på pakken, pensle dem med teriyakisaus og dryss på rikelig med Crunch.