Chorizo-sticks med grillede grønnsaker og potetbåter

Prøv chorizo-sticks på grillen. Servér dem med grillede grønnsaker.

Ingredienser

Chorizo-sticks med grillede grønnsaker og potetbåter

  • 3 pk Sticks Svin Chorizo
  • 1 beger Sticks Chilisaus
  • 1 beger Sticks Crunch Ristet løk & chili
  • 1 stk Squash
  • 1 stk Rødløk
  • 8 stk Sjampinjonger
  • 3 fedd Hvitløk
  • 1 potte Fersk timian
  • Olivenolje
  • Salt og nykvernet pepper
  • 1 pose Eldorado Potetbåter Express

Slik gjør du

  1. Rens og del opp grønnsakene i grove biter. La roten på rødløken være intakt, så holder løken formen når du skjærer den i båter.
  2. Legg alle grønnsakene i en brødpose sammen med finhakket hvitløk og timian (spar litt til pynt), en god skvett olivenolje og et par klyper salt og pepper. Nå er det lett å blande alt sammen i posen uten å grise.
  3. Tilbered potetbåtene etter anvisning på pakken.
  4. Grill først grønnsakene – her er det greit å bruke en grilltang med langt skaft. Pass på at det ikke kommer med for mye olje fra marinaden på grillen, dette kan begynne å brenne. La dem hvile mens du griller chorizo-Sticks etter anvisning på pakken.
  5. Avslutt med å pensle dem med chilisaus og drysse på rikelig med Crunch. Server sammen med potetbåtene.