Falafel og couscous i salatblader

Disse falafelsticksene danderer du lekkert i salatblader.

Ingredienser

Falafel og couscous i salatblader

  • 3-4 pk Sticks Falafel vegetar
  • 1 beger Sticks Chilisaus
  • 1 beger Sticks Crunch ristet løk & chili
  • 10 stk Tørkede aprikoser
  • 1 stk Hønsebuljongterning
  • 6 dl Vann
  • 1 liten neve Frisk bladpersille
  • 5 dl Couscous
  • 2 stk Hjertesalat

Slik gjør du

  1. Finhakk aprikosene og legg dem i en kjele med en buljongterning, vann og finhakket persille.
  2. Kok opp vannet og tilsett couscousen under omrøring. La den svelle i 5-10 minutter og rør godt om.
  3. Riv salatbladene forsiktig fra hverandre, vask dem og rist av vannet.
  4. Grill falafel-Sticks etter anvisning på pakken. Fyll bladene med couscous og falafler, pensle på chilisaus og dryss over rikelig med Crunch.