Grillet Pork Sticks pepper med "pimp my Delikat-potetsalat"

Du kan enkelt freshe opp en kjøpt potetsalat så den blir som hjemmelaget.

Ingredienser

Grillet pork Sticks med "pimp my Delikat-potetsalat"

  • 1 pakke Pork Sticks - pepper
  • 1 stk gulrot
  • 250 gram Potetsalatmed creme fraiche
  • 50 gram Isbergsalat (4-5 blader)
  • 2 stk Vårløk
  • 1 boks Gresskarkjerner & sprø løk crunch
  • 1 boks Chilisaus

Slik gjør du

  1. Pensle sticksen med olje før grilling. La sticksen ligge i ro på høy varme til de har fått en tydelig grillskorpe. Nå løsner de lett og kan snus. La dem få litt farge på undersiden. Flytt dem over på en litt kaldere del av grillen så de trekker ferdig. Kjernetemperaturen bør opp. i cirka 70 grader.
  2. Skrell en gulrot på samme plass til den har blitt et dekorativt gulrotskrell. Skyll skrellet i kaldt vann i ett minutt, da blir det sprøtt.
  3. Legg potetsalaten utover en stor tallerken. Dryss over strimler av finsnittet issalat og vårløk. Topp med Pork Sticks, Chilisaus, Gresskarkjerner & sprø løk crunch og dekorativt gulrotskrell.