Ingredienser
Grillet pork Sticks med "pimp my Delikat-potetsalat"
-
1
pakke
Pork Sticks - pepper
-
1
stk
gulrot
-
250
gram
Potetsalatmed creme fraiche
-
50
gram
Isbergsalat (4-5 blader)
-
2
stk
Vårløk
-
1
boks
Gresskarkjerner & sprø løk crunch
-
1
boks
Chilisaus
Slik gjør du
-
Pensle sticksen med olje før grilling. La sticksen ligge i ro på høy varme til de har fått en tydelig grillskorpe. Nå løsner de lett og kan snus. La dem få litt farge på undersiden. Flytt dem over på en litt kaldere del av grillen så de trekker ferdig. Kjernetemperaturen bør opp. i cirka 70 grader.
-
Skrell en gulrot på samme plass til den har blitt et dekorativt gulrotskrell. Skyll skrellet i kaldt vann i ett minutt, da blir det sprøtt.
-
Legg potetsalaten utover en stor tallerken. Dryss over strimler av finsnittet
issalat og vårløk. Topp med Pork Sticks, Chilisaus, Gresskarkjerner & sprø løk crunch
og dekorativt gulrotskrell.