Grillet Salmon Sticks med sprek grønnkålsalat

Denne fiskeretten tilbereder du raskere enn en frossenpizza.

Ingredienser

Grillet Salmon Sticks med sprek grønnkålsalat

  • 2 pk Salmon Sticks - lettrøkt med pepper
  • 1 pk Grønn og frisk grønnkål mix
  • 1 boks Yoghurtsaus med hvitløk & mynte
  • 1 ss Sitronsaft
  • 1 boks Gresskarkjerner & sprø løk crunch

Slik gjør du

  1. Pensle laksen med litt olje og grill den på skinnsiden til den lyserosa fargen har trukket halvveis opp på siden av den røde fisken. Snu sticksen og gi den noe varme på kjøttsiden. En rosa kjerne på ca. 50 grader gir fisken den beste smaken og konsistensen. La sticksen hvile 5 minutter og fjern skinnet før den serveres.
  2. Vend en pakke Grønn og frisk grønnkål mix sammen med en boks Yoghurtsaus med hvitløk & mynte og en skvis sitronjuice ca. ti minutter før servering. Dryss til slutt over en boks med gresskarkjerner & ristet løk crunch, og server som en frisk og sprø salat til sticksene.