Grillet Veggie Sticks med yoghurtsaus og crunch

Grillet Veggie Sticks med yoghurtsaus og crunch

Vegetarmat passer også perfekt på grillen. Prøv Veggie Sticks med hjertesalat, toppet med yoghurtsaus med hvitløk & mynte og ristet løk & chili crunch.

Ingredienser

Grillet Veggie Sticks i hjertesalat, toppet med yoghurtsaus med hvitløk & mynte og ristet løk & chili crunch

  • 1 pakke Veggie Sticks - falafel
  • 1 boks Yoghurtsaus med hvitløk & mynte
  • 1 boks Ristet løk & chili crunch
  • 4 blader Hjertesalat
  • 1 stk Tomat i terninger
  • 1/4 Rødløk i tynne ringer

Slik gjør du

  1. Veggie Sticks pensles med olje og grilles på begge sider til de er sprø på utsiden og varme inni.
  2. Skyll hjertesalatbladene og legg dem på et fat eller i en stor bolle. Legg tomater og skylte rødløkringer oppå salaten.
  3. Legg grillede sticks oppå salaten. Legg over noen skjeer med yoghurtsaus med hvitløk og mynte, og topp med ristet løk & chili crunch.