Indisk sticks med mangosalat og nanbrød

Indiske krydder og søt mango er den perfekte kombinasjonen.

Ingredienser

Indisk sticks med mangosalat og nanbrød

  • 3 pk Sticks Lam & storfe Indisk krydder
  • 1 beger Sticks Saus Yoghurt m/mynte & hvitløk
  • 1 beger Sticks Saus Mango & chili
  • 1 beger Sticks Crunch Kokos & chiliflakes
  • 1 stk Rødløk
  • 1 stk Mango
  • 1 pose Babyleaf
  • 2 pk Nanbrød
  • 2 ss Olivenolje

Slik gjør du

  1. Skjær rødløk og mango i små terninger og vend sammen med salaten i en bolle.
  2. Grill Sticksene etter anvisning på pakken, pensle dem med mangodressing og dryss på rikelig med Crunch.
  3. Pensle nanbrødene med litt olje og grill dem til de er lune og har fått fine grillstriper.
  4. Topp salaten med yoghurtdressing og server sammen med brød og Sticks.