Indisk sticks med salat og gul basmatiris

Lag indisk mat på grillen. Servér den med fristende, gul ris.

Ingredienser

Indisk sticks med salat og gul basmatiris

  • 3 pk Sticks Lam & storfe Indisk krydder
  • 1 beger Sticks Saus Korean BBQ
  • 2 begre Sticks Saus Yoghurt m/mynte & hvitløk
  • 1 beger Sticks Crunch Soya & ingefærsmak
  • 4 dl Basmatiris
  • 2 Malt gurkemeie
  • 2 dl Selskaapserter
  • 0,5 stk Granateple
  • 1 pose Salatblanding
  • Frisk koriander til pynt

Slik gjør du

  1. Kok basmatiris som anvist på pakken, men tilsett gurkemeie fra starten.
  2. Kalde selskapserter blandes inn i risen rett før servering.
  3. Rens ut frøene fra granateplet og legg dem til side.
  4. Grill Sticksene etter anvisning på pakken, pensle på BBQ-saus og dryss på Crunch. Server dem sammen med salaten, toppet med yoghurtsaus, granateple og koriander.