Koreanske biffsticks med aspargesbønner

Legg koreanske sticks på grillen.

Ingredienser

Koreanske biffsticks med aspargesbønner

  • 3 pk Sticks Mørbrad av storfe Korean BBQ
  • 1 beger Sticks Saus Korean BBQ
  • 1 beger Sticks Crunch Rømmesmak, løk & paprika
  • 1 pose Frosne aspargesbønner
  • 2 posert Boil-in-Bag jasminris
  • 1 stk Sitron
  • 2 ss Sukker
  • 1 klype Salt
  • 4 ss Rapsolje
  • 2 ss Sesamfrø

Slik gjør du

  1. Tin aspargesbønnene og kok risen etter anvisningen på pakken.
  2. Bland sammen en sursøt dressing av sitronsaft, sukker, salt og olje.
  3. Rist sesamfrøene gylne i en tørr stekepanne på middels varme. Hell dressingen over aspargesbønnene og dryss over frøene.
  4. Grill spydene etter anvisningen på pakken, pensle dem med BBQ-saus og dryss over rikelig med Crunch.