Mangoglaserte laksesticks med ris pilaff

Bytt ut pølsene og grill laks i stedet.

Ingredienser

Mangoglaserte laksesticks

  • 2-3 pk Sticks Laks lettrøkt
  • 1 beger Sticks Saus Mango & chili
  • 1 beger Sticks Crunch Kokos & chiliflakes
  • 2 stk Hjertesalater
  • Rapsolje
  • Flaksalt
  • 2 stk Lime

Ris pilaff

  • 1 stk Gulrot
  • 2 stk Små sjalottløk
  • 3 ss Rapsolje
  • 1 stk Laurbærblaad
  • 4 dl Jasminris
  • 1 terning Hønsebuljong
  • 7 dl Vann

Slik gjør du

  1. Del salaten i to eller fire på langs og pensle med litt olje. Grill den sammen med laksen, etter anvisning på pakken. Strø på litt flaksalt når den er ferdig grillet.
  2. Pensle laksen med Mango & chilisaus når den er ferdig grillet. La den hvile i 2 minutter før du drysser på rikelig med Sticks Crunch Kokos & chiliflakes. Server samme med risen og limebåter.
  3. Skjær gulroten i små terninger og finhakk sjalottløk. Varm opp oljen i en kjele på middels varme. Legg i laurbærblad, gulrot og sjalottløk og fres til løken er blitt blank.
  4. Skyll risen godt i en sil og legg den i kjelen sammen med vannet og buljongterningen. Kok opp, skru ned varmen, sett på lokk og la risen trekke i ca. 15 minutter. Vend risen inn i grønnsakene og sett den til side.