Paella med Chicken Sticks, Shrimp Sticks og chilisaus

Lag sommermat med smaker fra Middelhavet.

Ingredienser

Paella med Chicken Sticks, Shrimp Sticks og chilisaus

  • 1 pakke Shrimp Sticks - chili & hvitløk
  • 1 pakke Chicken Sticks - paprika & urter
  • 0,5 stk Løk, hakket
  • 3 fedd Hvitløk
  • 0,5 stk Paprika, hakket
  • 4 ss Olivenolje
  • 110 gram Risottoris
  • 0,5 gram Gurkemeie
  • 1 dl Hvitvin
  • 2,5 dl Kyllingkraft Jacobs Utvalgte
  • 1 boks Chilisaus
  • 1 boks Gresskarkjerner & sprø løk crunch

Slik gjør du

  1. Bruk en stekepanne som kan settes i ovnen. Fres løk, hvitløk og paprika i olje. Ha i ris og gurkemeie og fres videre 30 sekunder.
  2. Hell på hvitvin, kok opp og tilsett kyllingkraften. Kok opp igjen, og sett hele pannen i ovnen på 180 grader i 25 minutter. Nå stekes og bakes dette ferdig imens du griller sticks.
  3. Chicken Sticks: Pensle kyllingen med litt olje og grill dem til de har fått en fin grillskorpe før de vendes. Grill dem litt på undersiden også, men la dem hvile på en del av grillen som ikke er så varm. Kjernetemperatur på kjøttet bør opp til 68 grader. La dem hvile 2 minutter, så trekker temperaturen opp til 70 grader. Shrimp Sticks: Rekene er kokte og spiseklare fra pakken, så de trenger kun en oppvarming og litt grillsmak. Pensle rekene med litt olje. Legg dem på veldig varm grill. La dem få litt farge fra grillen, men ikke lengre enn at de blir gjennomvarme (kun 30 – 40 sekunder).
  4. Topp paellaen med forskjellige sticks, chilisausen og Gresskarkjerner & sprø løk crunch. Persille og småsalat er godt på eller til.