Paprikamarinerte kyllingsticks med poteter og vannmelonsalat

Med vannmelonsalat til sticksen får middagen skikkelig sommersmak.

Ingredienser

Paprikamarinerte kyllingsticks med poteter og vannmelonsalat

  • 2 pk Sticks Kylling lårfilet m/paprika & urter
  • 1 beger Sticks Saus Korean BBQ
  • 1 beger Sticks Crunch Rømmesmak, løk & paprika
  • Ca. 1,2 kg Vannmelon
  • 4 stk Vårløk
  • 1 neve Frisk mynte
  • 1 pk Småpotet med rosmarin
  • 4 stk Sticks-spyd
  • 0,5 dl Olivenolje pluss ekstra til pensling
  • 4 ss Balsamicoeddik
  • 1 pk Apetina
  • Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skrell og del opp vannmelonen i biter på ca. 2x2 cm. Snitt vårløken i tynne skiver og finhakk mynten. Vend det sammen og sett salaten til side.
  2. Tre de ferdigkokte potetene på Sticks-spyd og pensle dem med litt olje. Grill dem sammen med kyllingspydene.
  3. Straks kyllingen er ferdig, pensler du den med BBQ-saus og drysser på rikelig med Crunch.
  4. Rør sammen olje og eddik, og vend det inn i salaten. Smuldre opp Apetinaen og strø den over. Sort pepper kvernes over salaten.